ניתן לבקש מחיקה של החשבון והמידע האישי שלך מהאפליקציה. הבקשה תיבדק ותאושר על ידי מנהל האפליקציה, ולאחר האישור החשבון יימחק סופית.
כדי לבקש מחיקת חשבון, יש להתחבר תחילה לחשבונך.